Abazovic zbulon detaje të pa thëna rreth urës që do të ofrojë Velipojën dhe Ulqinin në 1 kilometër afër

Abazovic zbulon detaje të pa thëna rreth urës që do të ofrojë Velipojën dhe Ulqinin në 1 kilometër afër

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazovic, me një postim në rrjetin social Facebook, ka elaboruar në detaje projektin e urës që do të ndërtohet në lumin Buna

Abazovic tregoi saktë se sa do të jetë e gjatë dhe e gjerë kjo urë.

Ai më tutje tregoi edhe për lidhjen dhe qasjen më të shpejtë që do të mundësojë ndërtimi i kësaj ure.

“Ura do të lidhë 34 km plazhe me rërë, të cilat vizitohen nga rreth 530,000 turistë çdo vit”, tha ai.

Gjithashtu sipas tij me rreth 72km do të shkurtohet distanca ndërmjet dy qyteteve bregdetare.

 

Në fund ai tregoi se kur do të përfundojë ky projekt.

LEXO EDHE:

Back to top button