As Kate Middleton nuk i rezistoi dot karantinës pa ndryshuar ngjyrën e flokëve

Dukesha e Cambridge-t nuk e ka luksin e njerëzve të thjeshtë, të cilët gjatë karantinës eksperimentuan me ngjyrën apo modelin e flokëve, duke shkuar në disa raste edhe në veprime ekstreme, si rruajtja e kokës. Gjithsesi duket se as Kate nuk i rezistoi dot dëshirës për të ndryshuar ngjyrën e flokëve.

- Advertisment -

Prej kohësh, Kate qëndron te nuancat e ngjyrës kafe dhe dallohet për pamjen natyrale të flokëve. Ndryshimi i i fundit është një largim nga ngjyra gështenjë karakteristike për Kate. Siç mund ta shihni në foton e mëposhtme – ku ajo falenderon të gjithë ata që morën pjesë në fushatën Hold Still, që kishte për qëllim të paraqeste përvojat e njerëzve gjatë bllokimit të vendit përmes fotografisë – Kate shfaqet me highlights bjonde.

Pamja e re e dukeshës duket se do të jetë frymëzimi i radhës.

LEXO EDHE:

Back to top button