Babagjyshi, spektakël në akuarium

Babagjyshi, spektakël në akuarium

Japonia ka ndryshuar edhe konceptin klasik të figurës kryesore të festave të fundvitit. Një zhytës i veshur me kostumin e kuq, ka surprizuar vizitorët në një akuarium gjigant në Yokohama. Ai notoi bashkë me 3000 peshq dhe 5 delfinë, duke ngjallur një kuriozitet të madh në turmë. “Ishte ndjesi e veçantë të përjetoje një atmosferë ndryshe të Krishtlindjes, megjithëse u ndjeva çuditshëm teksa shihja Babagjyshin në ujë”, tha njëri nga vizitorët. Në vend të dhuratave, Babagjyshi-zhytës solli ushqim për peshqit dhe shumë buzëqeshje mes fëmijëve që shijuan momentin magjik.

LEXO EDHE:

Back to top button