Britani, gjesti heroik të 41 vjeçarit, shpëtoi kuajt nga një fushë e përmbytur

Një dron ka filmuar momentin dramatik kur një burrë bëri gjestin heroik dhe shpëtoi katër kuaj nga mbytja në një fushë të përmbytur. Kafshët u bllokuan kur lumi Dee shpërtheu brigjet e tij pranë Chester Meadows pas ditëve të shiut të madh. Banorët që jetonin afër kishin frikë se kuajt ishin mbytur, derisa droni i një fqinji tregoi kokat e tyre që lëkundeshin disa centimetra mbi ujin në rritje. Jeff Polton, 45 vjeç, i cili ishte në bordin e tij në afërsi, tha se do të provonte dhe ndihmonte kafshët e të cilat ishin bllokuar pas një porte të mbyllur. Pas 40 minutash ai më në fund arriti të presë një zinxhir që siguronte portën në mënyrë që kafshët të shpëtonin. Qyteti i Chester u vu në alarm për përmbytje dhe lumi Dee arriti kulmin në pothuajse 33 metra të thellësi.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button