10.12.2023

  Kompania e veturës më të njohur në botë prezanton një javë pune 4-ditore, duke rritur pagat dhe kënaqësinë e punëtorëve në të njëjtën kohë

  10.12.2023

  “Wikipedia” shpalli 25 faqet më të vizituara në vitin 2023! I pari është ChatGPT

  10.12.2023

  ChatGPT shkon në mënyrë të padrejtë dhe refuzon detyrat nga përdoruesit, OpenAI pranon problemet

  10.12.2023

  Në vend që ta bëjë botën më racionale, interneti është bërë një mjet për “ide të çmendura”

  09.12.2023

  Nëse doni diçka ndryshe: Pesë alternativat më të mira si “zëvendësim” i YouTube

  09.12.2023

  Për vitin 2023 këto kanë qenë 25 temat më të lexuara në Wikipedia, disa prej tyre mund t’ju surprizojnë!

  09.12.2023

  Bill Gates: Interneti i ndihmoi njerëzit me “ide të çmendura” të gjenin njëri-tjetrin

  09.12.2023

  Astronomët përgatiten për një eklips të rrallë – asteroidi do të kalojë përballë yllit të ndritshëm

  09.12.2023

  BE-ja arrin marrëveshjen “historike” për inteligjencën artificiale

  09.12.2023

  BE arrin marrëveshjen historike, Inteligjenca Artificiale do të rregullohet me ligj

  TEKNOLOGJI

  Back to top button