Dëshmitari Shefqet Kabashi, Speciales: Nuk mund të bashkëpunoj me ju, dëmtoni shumë njerëz

Dëshmitari Shefqet Kabashi, Speciales: Nuk mund të bashkëpunoj me ju, dëmtoni shumë njerëz

Shefqet Kabashi, gjatë dëshmisë së tij në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) në Hagë, iu drejtua Zyrës së Prokurorit të Specializuar, duke iu thënë se nuk mund të bashkëpunojë me prokurorët, më arsyen se dëmtojnë shumë njerëz.

Kjo deklaratë e Kabashit, erdhi pasi prokurori pyeti atë se a ishin të vërteta deklaratat që kishte dhënë në gjykimin ndaj Fatmir Limajt.

“Ju e dini se unë vetë nuk kam vendosur, nuk ka qenë gatishmëri dhe vendimi për të ardhur këtu. Megjithatë, jeni përpjekur që t’i gjeni të gjitha mënyrat e mundshme, në mënyrë të tillë të më sjellni këtu dhe për këtë arsye nuk mund të bashkëpunoj me ju, sinqerisht me prokurorët sepse ju dëmtoni shumë njerëz, keni dëmtuar kaq shumë njerëz, përfshirë dëshmitarët dhe gjithë vendin tim”, tha Kabashi.

Dëshmitari tha se deklaratat e tij të dhëna në gjykimet e mëhershme, janë keqkuptuar.

Pas kësaj, deklaratat e mëhershme të dëshmitarit, duke përfshirë edhe materialet përcjellëse u pranuan si prova materiale. Disa prej tyre publike, e disa konfidenciale.

LEXO EDHE:

Back to top button