Edhe sot vazhdon procesi gjyqësor në rastin Thaçi dhe të tjerët

Edhe sot vazhdon procesi gjyqësor në rastin Thaçi dhe të tjerët

Në Gjykatën Speciale në Hagë sot do të vazhdojë procesi gjyqësor ndaj ish-krerëve të UÇK-së, i njohur si rasti “Thaçi dhe të tjerët”.

Ky process gjyqësor pritet të fillojë nga ora 09:00 dhe të zgjasë deri në ora 16:30.

Ndryshe, dje për herë të parë pas nisjes së gjykimit në Gjykatën Speciale, u deklarua ish-kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli.

Deklarata e Veselit pati të bëjë me orët e përdorura për marrjen në pyetje të dëshmitarëve, që më pas po ndikojnë në tejzgjatjen e paarsyeshme të procesit ndaj krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

LEXO EDHE:

Back to top button