Është publikuar lista e aktorëve më të paguar për vitin 2023, do të habiteni se kush është i pari

Forbes publikoi listën e aktorëve më të paguar në vitin 2023. Për habinë e shumëkujt, vendin e parë nuk e takuan yjet e filmit “Barbie” apo “Oppenheimer”, ndonëse ato dy arritje shënuan vitin e fundit

Adam Sandler është shpallur aktori më i paguar në Hollywood në vitin 2023, duke fituar 73 milionë dollarë. Pasi aktori nënshkroi një marrëveshje prej 250 milionë dollarësh me katër filma me Netflix në 2014, ai shtoi shuma të konsiderueshme në buxhetin e tij të brendshëm.

Vitin e kaluar në Netflix u publikua pjesa e dytë e filmit të tij “Murder Mystery”, i cili mblodhi më shumë se 173 milionë orë shikime dhe së fundmi në këtë platformë u publikua edhe drama fantastiko-shkencore “Spaceman”. Kritikët dhe publiku nuk janë entuziastë për filmin dhe shumë shkruajnë se aktori i famshëm duhet t’i përmbahet komedive.

Margot Robbie renditet e dyta në listë si aktorja më e re dhe vetëm një nga dy aktoret në listë. Gruaja e dytë në listë është Jennifer Aniston, fitimet e së cilës janë kryesisht falë “Friends”, edhe pse transmetimi i tyre përfundoi 20 vite më parë.

Shihni aktorët e tjerë që hynë në listën e aktorëve më të paguar të Forbes në vitin 2023.

  1. Adam Sandler – 73 milionë dollarë
  2. Margot Robbie – 59 milionë dollarë
  3. Tom Cruise – 45 milionë dollarë
  4. Ryan Gosling – 43 milionë dollarë
  5. Matt Damon – 43 milionë dollarë
  6. Jennifer Aniston – 42 milionë dollarë
  7. Leonardo DiCaprio – 41 milionë dollarë
  8. Jason Statham – 41 milionë dollarë
  9. Ben Affleck – 38 milionë dollarë
  10. Denzel Washington – 24 milionë dollarë

LEXO EDHE:

Back to top button