Flori falënderon vetëm ata që ditëlindjen ja kanë uruar me zemër, e jo atyre që çdo ditë tentojnë ta shkelin


Ditën e djeshme, Flor Mumajesi, ka festuar ditëlindjen. Urimet në adresë të tij kanë qenë të shumta, mirëpo Flori ka zgjedhur të reagojë me disa fjalë që me siguri kanë qenë të papritura për të gjithë.

“Reflektim” shkruan Flori përkrah një imazhi ku ndër të tjera thuhet:

“Nuk kam pasur kurrë pritshmëri të mëdha për urime apo surpriza për ditëlindjen time! Kurrë…  Por ja që vit pas viti janë munduar të më lumturojnë e më pas të më shkelin çdo ditë të jetës, janë munduar të më lumturojnë ditëlindje duke më faturuar kosto të mëdha për atë ditë në kurrizin tim çdo ditë të jetës”.

Më pas Flori ka zgjedhur të falenderojë të gjithë ata që e kujtuan dhe e uruan nga zemra.

 

LEXO EDHE:

Back to top button