Fondi Shëndetësor rikthehet në funksionalitet

Fondi Shëndetësor rikthehet në funksionalitet

Përmes një komunikate me shkrim Fondi Shëndetësor ka njoftuar se sistemi i këtij institucioni është në funksion dhe se ka filluar pagesa e pushimeve mjekësore, pushimeve të lindjes dhe refundimet. “Ekspertët e IT-së janë duke finalizuar proceset dhe funksionalitetet. Të siguruarit pritet që gjatë ditës së nesërme dhe të mërkurën gradualisht t’i marrin fondet në llogaritë e tyre”, njoftojnë nga Fondi Shëndetësor.

LEXO EDHE:

Back to top button