Kastriot Rexhepi: Lëvizja Besa do mbështesë votimin e Talat Xhaferit


Deputeti i Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi gjatë hyrjes në Kuvend tha se në rend dite është votimi i kryeparlamentarit dhe se mbetet të shihet nëse kjo do të ndodhë. Ndonëse vjen nga parti që është pjesë e koalicionit për formimin e shumicës, ai nuk ishte i qartë nëse ekziston shumica e nevojshme për votimin e sotëm të Xhaferrit edhe për një mandat 4 vjeçar në krye të ligjvënësit.

LEXO EDHE:

Back to top button