Këtë mëngjes më ftohtë në Berovë, -5 gradë

Këtë mëngjes më ftohtë në Berovë, -5 gradë

Mëngjesin e sotëm në Berovë është matur temperatura më e ulët prej -5 gradë Celsius. Pasojnë me -4 Shkupi afër Petrovecit dhe Manastiri, -2 në Tetovë, Prilep, Strumicë, Kriva Pallankë, Demir Kapi dhe Lazaropole, -1 në Shtip dhe Kumanovë.

Zero gradë janë matur në Shkup afër Zajçev Ridit, Ohër, Pretor, Dibër, Kodra e Diellit, 1 në Hanet e Mavrovës, 2 në Gjevgjeli, Krushevë dhe Vinicë dhe 8 gradë në Dojran.

Në Kodrën e Diellit, trashësia e dëborës në orën 7 ishte 25 centimetra.

LEXO EDHE:

Back to top button