Kosovë, propozohen masa shtesë kundër Covid-19


Ministri i Shëndetësisë në Kosovë, Armend Zemaj ka thënë se në mbledhjen e Komitetit për Menaxhimin e Pandemisë COVID-19, ka rekomanduar masa shtesë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit të ri, që e shkakton sëmundjen COVID-19.

Masat kanë të bëjnë kryesisht me bizneset e gastronomisë dhe qendrat tregtare.

“Qendrat tregtare ushqimore dhe jo ushqimore të obligohen qe të kenë një punonjës i cili nuk lejon hyrjen brenda të konsumatorëve pa maska, në qendrat tregtare ushqimore mos të lejohet hyrja e konsumatorëve pa karrocë të blerjes ( sepse ajo vet e krijon distancën mes personave sa janë në market), lokalet e gastronomisë të jenë të obliguara qe një numër të tavolinave t’i kufizojnë për mos lejim për shërbim”, ka shkruar Zemaj në rrjetin social Facebook.

Në mbledhjen e radhës së Komitetit për Menaxhimin e Pandemisë COVID-19, së bashku me anëtarët, përfaqësuesit…

Publiée par Armend Zemaj sur Lundi 17 août 2020

LEXO EDHE:

Back to top button