Kuvendi për të katërtën ditë do të debatojë mbi rishikimin e Buxhetit

Kuvendi sot do ta vazhdojë seancën e 20-të në kuadër të së cilës për të katërtën ditë do të debatojë mbi Propozim plotësimin për ndryshim dhe plotësim të Buxhetit shtetëror për vitin 2020, gjegjësisht rishikimin e dytë për këtë vit, i cili sipas autoriteteve është i nevojshëm për përballje me valën e dytë të pandemisë me Kovid-19 dhe për efektuimin e pakos së katër të masave antikrizë në vlerë prej 470 milionë eurove.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button