Mexhiti: Ka përplasje brenda BDI-së, do të votojë qeverinë e re


Deputeti i BDI-së, Izet Mexhiti pranoi përplasjet e brendshme në BDI. Mexhiti konfirmoi se nuk është dakord me disa propozime të partisë për ndarjen e resoreve në Qeverinë e re, por se do ta votojë Qeverinë e re duke i thënë paraprakisht vërejtjet që ka.

Mexhiti tha se nuk do të ketë ndryshime në ndarjen e resoreve dhe se propozimi për Qeverinë e re do të dorëzohet në Kuvend brenda javës.

LEXO EDHE:

Back to top button