MPB: Sanksionohen 183 vozitës, gjobiten edhe 30 këmbësorë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (02.03.2021) ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm bë territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar 183 gjoba, prej të cilave: 29 për tejkalim të shpejtësisë, 9 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 4 për makina të paregjistruara ose teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar edhe 30 gjoba për këmbësorët të cilët kanë shkelur rregullat në trafik, 7 gjoba të tjera për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 5 për mosvënien e rripit të sigurisë, 7 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 50 gjoba për parkim të parregullt.

- Advertisment -

LEXO EDHE:

Back to top button