Nata e dytë e orës policore

Në orën 22 ka filluar nata e dytë e orës policore e cila do të zgjas deri në orën 05 të mëngjesit. Në këtë periudhë kohore lëvizja është e kufizuar. Nga MPB kanë paralajmëruar se edhe sonte do të ketë kontrolle të përforcuara dhe kanë apeluar deri te qytetarët të respektojnë masat dhe ata të cilët nuk do ta bëjnë këtë, do të ketë sanksione kundërvajtëse dhe penale.

LEXO EDHE:

Back to top button