N’BREK’in NEWS nis të shtunën, ja çfarë pritet të ndodhë!

N’BREK’in NEWS nis të shtunën, ja çfarë pritet të ndodhë!

Të shtunën më 2 mars me fillim nga ora 19:45, nis emisioni satirik N’BREK’in NEWS në ALSAT.

Ky emision i cili do t’i bëjë pjesë të rëndësishme shikuesit e ALSAT-it, do të paraqesë një anë tjetër të lajmeve, duke ua servuar ato përmes komentimit në formë satirike nga aktorët Jeton Zogjani dhe Fadil Veseli.

DETAJET: Së shpejti N’BREK’in NEWS, emisioni satirik që i bën shikuesit e ALSAT-it pjesë të tij!

LEXO EDHE:

Back to top button