Ndërronte makinën, zbulohen detaje nga tradhëtia e Bill Gates: Kushti i pazakontë në kontratën e punonjësve

Bill Gates shkonte në punë me një makinë të markës Mercedes, ndërsa gjysmë ore më vonë dilte nga objekti me një makinë tjetër, Porsche.  Këtë taktikë ai e përdorte gjithmonë kur takoheshe me gra tjera gjatë martesës.

- Advertisements -

“Porschen e sillte asistenti i tij dhe më pas Gates ‘zhdukej’ nga zyrat”, ka treguar njëri nga punëtorët e Microsoft për mediat e huaja, ku shtoi se të gjithë mendonin se këtë e bënte gjithnjë kur takohej me gra tjera.

LEXO EDHE:

Back to top button