Në ora 14:00 tentativë e re në Kuvend për ta kaluar propozim Ligjin për lojërat e fatit?!

Në ora 14:00 tentativë e re në Kuvend për ta kaluar propozim Ligjin për lojërat e fatit?!

Sot në orën 14:00 kreu i Komisionin për Çështje Evropiane, Arbër Ademi do të tenton të vendos në rend dite propozim-Ligjin për lojërat e fatit, pas dështimit të një jave më parë në mungesë të kuorumit dhe kundërshtimeve të opozitës. Informacionin për Alsat e kanë kumtuar nga Asociacioni i lojërave të fatit, megjithëse në ueb faqen zyrtare të Kuvendit ka vetëm një pikë në rend dite, përkatësisht propozim-Ligji mbi sistem këshillues për bujqit dhe zhvillimin rural. /Adrian Kerimi

LEXO EDHE:

Back to top button