Nikollovski për shkarkimin e Paunovskit: Është vepruar në bazë të Ligjit dhe Kodeksit        

Zëvendëskryeministri për luftë kundër korrupsionit Ljupço Nikollovski deklaroi sot se shkarkimi i drejtorit të ISHT-së, Paunovski është shkarkuar në baz ëtë Ligjit dhe Kodeksit.

- Advertisements -

“Është vepruar në bazë të Ligjit, në bazë të Kodeksit. Kodeksi vlen për të gjithë. Nga ana jonë është konstatuar se është shkelur Kodeksi”, deklaroi zëvendëskryeministri, Ljubço Nikollovski.

Nikollovski njëherit njoftoi se akoma nuk është emëruar u.d. drejtor i Inspektoratit dhe se kjo pritet të ndodhë në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë.

LEXO EDHE:

Back to top button