Nuk ka marrëveshje me Qeverinë për paga më të larta, LSM do të organizojë grevë të përgjithshme

Nuk ka marrëveshje me Qeverinë për paga më të larta, LSM do të organizojë grevë të përgjithshme

Nuk ka marrëveshje me Qeverinë për rritje lineare të pagave për 2.806 denarë dhe nesër do të merret vendim për grevë të përgjithshme, deklaroi kryetari i LSM-së Darko Dimovski pas mbledhjes dy orëshe në Qeveri.

Dimovski tha se është i zhgënjyer nga bisedat me qeveritarët, të cilët, siç theksoi, kanë përgjigje për gjithçka, por jo për gjënë kryesore – për rritje lineare të pagave prej 2.806 denarë. – Kërkojmë rritje të menjëhershme të pagave. Goditjet e çmimeve dhe inflacioni dyshifror na japin të drejtën që menjëherë të kërkojmë korrigjim të pagave, sepse kjo nuk është më e qëndrueshme, tha Dimovski.

LEXO EDHE:

Back to top button