Policia arrestoi Dragi Rashkovskin

Policia sot në mëngjes ka arrestuar sekretarin e deritanishëm për monitorimin dhe mbështetjen e institucioneve, Dragi Rashkovski, pasi Prokuroria Themelore për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit ka sjellë urdhër për hetimin e rastit për furnizimin e softuerit për shkelje në trafik  që nuk e shfrytëzon asnjë institucion.

- Advertisements -

Bashkë me Rashkovskin është arrestuar edhe Daniel Stançeski, pronar dhe drejtues i kompanisë “Ivonka grup”

LEXO EDHE:

Back to top button