Programi 200, debat për zhvillimet në Kosovë

Sonte në Programin 200, që transmetohet në ora 22.00 në Alsat diskutohet ndikimi i proceseve në Hagë ndaj ish zyrtarëve të UÇK-së, ku akuzohen për krime të rënda politikanë të lartë të Kosovës.  Të ftuarit në program, Migjen Kelmendi i PDK-së dhe Agon Hamza i VV-së, kishin qëndrime të ndryshme rreth situatave politike, ndonëse pajtohen se procesi gjyqësor është i njëanshëm. Kurse Abedin Zymberi, ish pjesëtar i UÇK-së thotë se veprimet e saj gjatë luftës s’mund të vihen në dyshim dhe kjo s’duhet ngatërruar me veprimet e ish pjesëtarëve të UÇK-së pas luftës.

- Advertisements -

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button