Publikohet traileri i ri për “The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Amazon ka publikuar një trailer të ri për “The Lord of the Rings: The Rings of Power” përmes të cilit ne marrim një pasqyrë të vogël të projektit.

Aksioni në serial zhvillohet mijëra vjet përpara asaj që ne dëshmuam në “The Hobbit” dhe “The Lord of the Rings”. Amazon ka ndarë 250 milionë dollarë vetëm për të drejtat, ndërsa për realizimin e tij spekulohet se deri më tani janë shpenzuar më shumë se një miliardë dollarë. Prej tyre, mbi 400 milionë për sezonin e parë.

Është planifikuar të fillojë të shfaqet nga 2 shtatori i këtij viti.

YouTube video

LEXO EDHE:

Back to top button