Qeveria miratoi Propozimin për Ndryshime në Ligjin për Shërbimet e Mediave Audio dhe Audiovizive

Qeveria sot miratoi Propozimin për Ndryshime në Ligjin për Shërbimet e Mediave Audio dhe Audiovizive në mënyrë që të rregullojë mënyrën me të cilën transmetuesit dhe operatorët do të veprojnë në lidhje me shërbimet e programeve të huaja dhe respektimin e të drejtave të kopjimit dhe të drejtave të ngjashme.

- Advertisements -

Në këtë drejtim, është propozuar të ndryshohet neni 143 i Ligjit për Shërbimet e Mediave Audio dhe Audiovizive për shkak të faktit se e drejta e autorit rregullohet nga Ligji për të Drejtat e Autorit dhe të Drejtat e Lidhura

Qeveria miratoi një përfundim për t’i rekomanduar Agjencisë për Shërbime të Mediave Audio dhe Audio-Vizuale deri në miratimin e ndryshimeve të propozuara në Ligjin për Shërbimet e Mediave Audio dhe Audiovizive për të zgjatur zbatimin e akteve nënligjore që dalin nga paragrafët 3 dhe 4 të Nenit 143 të ligjit.

LEXO EDHE:

Back to top button