QMK njofton ndërprerjen e rrymës në disa komuna

QMK njofton ndërprerjen e rrymës në disa komuna

Qendra për Menaxhim me Kriza (QMK) njofton se për shkak të intervenimeve teknike në rrjetin e shpërndarjes elektrike, sot pa energji elektrike do të mbesin disa pjesë të komunave Aerodrom, Gazi Babë, Gjorçe Petrov dhe Kisella Vodë.

Sipas QMK-së në periudhën prej orës 8:00 deri në orën 14:00 pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Gavrill Konstantinoviq” në lagjen Lisiçe në komunën Aerodrom.

Prej orës 9 deri në orën 10, pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e rrugës “Finska” në lagjen Hasanbeg, komuna Gazi Babë, prej orës 9 deri në orën 13:30 shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Nikolla Vukmiroviq” në lagjen Gjorçe Petrov, ndërsa prej orës 9 deri në orën 14 shfrytëzuesit e një pjese të rrugës “Kiro Fetak” në lagjen Draçevë, komuna e Kisella Vodës.

LEXO EDHE:

Back to top button