Rritja e çmimeve: Organizohet protestë nga prodhuesit e betonit në Kosovë

Rritja e çmimeve: Organizohet protestë nga prodhuesit e betonit në Kosovë

Prodhuesit e betonit në Kosovë kanë thënë se rritjet e çmimeve gjatë këtij viti të cilat kanë shkuar nga 90 euro për ton deri në 150 euro për ton sa është tash, e kanë bërë të papërballueshme mbarëvajtjen e procesit të punës së tyre.

Rreth kësaj, është njoftuar se të gjitha fabrikat e betonit dhe ato ndërtimore do të zhvillojnë protestë.

Njoftimi i plotë:

Njoftim!

Njoftojm të gjitha fabrikat e betonit dhe ato ndertimore si dhe gjithë opinionin se me datë 08.08.2022 ( ditë e hëne ) prej ores 09:00 – 11:00 do te kete protest paqesore pran fabrikes se cementes sharrcem ne Elez han.

Kjo protest vjen pasiqe për her të 3 mbrenda vitit ka pasur ngritje extreme të qmimeve te cementes pa asnjë paralajmrim dhe arsyetime te pa baza nga kompania ne fjalë.

Ftoheni te merrni pjes me makineri miksera cisterrna si dhe persona fizik

Te informuar jan Policia e Kosoves si dhe Mediat

Verejtje;

Ky postim vje pasi qe shum kerkesa na jan drejtuar faqes son Marakli t’kamionave.

LEXO EDHE:

Back to top button