Sali: Ndërtimi i Qendrës Klinike mbetet prioritet

Sali: Ndërtimi i Qendrës Klinike mbetet prioritet

Ministri i Shëndetësisë, Bekim Sali, deklaroi sot se ndërtimi i Qendrës së re klinike mbetet prioritet për te si ministër, por që për momentin nuk është e mundur të realizohet për shkak të mungesës së zgjidhjes më të mirë financiare.

“Është një projekt kompleks që kërkon disa zgjidhje, duke përfshirë edhe pjesën financiare. Për shkak të mungesës së zgjidhjes më të mirë financiare për realizimin e këtij projekti, vazhdojmë me renovimin dhe përshtatjen e Klinikave ekzistuese deri në momentin kur të përfundojë mozaiku i nevojshëm për realizimin e një projekti të tillë kapital”, deklaroi Sali.

LEXO EDHE:

Back to top button