Sanksionohen 136 vozitës në Shkup, 46 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (15.04.2021) në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 136 shkelje në trafik, prej tyre: 46 për tejkalim të shpejtësisë, 3 për vetura të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar edhe 10 gjoba për përdorim të celularit gjatë vozitjes, katër për kalim në të kuqe në semaforë, 3 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 41 për parkim të parregullt.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button