Shikoni se si një qen arrin të nxjerrë celularin nga uji – zhytet si një profesionist i vërtetë

Shikoni se si një qen arrin të nxjerrë celularin nga uji - zhytet si një profesionist i vërtetë

Qeni gjeti celularin, notoi drejt tij dhe e solli në breg.

Golden Retrievers konsiderohen si një racë që pëlqen ujin dhe notin, por ne nuk e dinim se disa prej tyre mund dhe duan të zhyten.

Së fundmi kemi hasur në një video të adhurueshme të një qeni që ndihmon pronarin e tij të marrë një celular.

Telefoni ra në ujë dhe qeni notoi drejt tij, por përpjekja e parë për ta tërhequr ishte e pasuksesshme. Ai u kthye në sipërfaqe për ajër, më pas u zhyt përsëri dhe arriti të kapte telefonin dhe ta çonte në breg.

Shikoni se si dukej në videon e bashkangjitur.

 

LEXO EDHE:

Back to top button