Shkup, 126 gjoba në trafik brenda 24 orëve

Ministria e Punëve të Brendshme njofton gjatë 24 orëve të fundit, në territorin e Shkupit janë shqiptuar 126 gjoba në trafik, transmeton Alsat. 28 sanskione janë shqiptuar për tejkalim të shpejtësisë së lejuar, 7 për vozitje pa patentë shoferi, tre për mos-respektim të këmbësorëve. Janë vendosur 10 gjoba për përdorim të celularit, tri për kalim në semafor të mbyllur, 12 për shkelje që dëmtojnë këmbësorët, tri për mos-përdorim të rripit të sigurisë dhe 37 gjoba për parkim të paligjshëm.

- Advertisements -

LEXO EDHE:

Back to top button