Shkupi, Tetova, Kumanova me ajrin më të ndotur këtë mëngjes

Shkupi, Tetova dhe Kumanova me ajrin më të ndotur këtë mëngjes, tregojnë të dhënat nga stacionet matëse.

- Advertisment -

Kavadar është me ndotje mesatare të ajrit, ndërsa në të gjitha qytetet e tjera situata me ndotjen e ajrit është më e mirë.

Situata këtë mëngjes është dukshëm më e mirë se në mbrëmje.

Që kur filloi sezoni i ngrohjes, ndotja ajrit gjithashtu mori hov.

Shkupi disa herë u gjet në mesin e 10 qyteteve më të ndotura në botë.

LEXO EDHE:

Back to top button