Shkëndije Mujaj në një emision e ftuar: “S’më është shuar ende nepsi”, me shami por dua të ekspozohem!

Ajo iu përgjigj komenteve paragjykuese që vënë në dukje ekspozimin e formave duke thënë thjesht “më pëlqen të ekspozohem se s’ më janë shuar ende nepsi dhe dëshirat”. Ajo tregoi se falë besimit në Zot, ka gjetur një paqe që re ka kërkuar prej vitesh dhe s’ do që askush t’ia prishë. Madje as edhe partneri i jetës.

E pyetur, ajo tha se dëshiron që partneri ta respektojë dhe t’i falë paqe shpirtërore. Ndërsa për fëmijë, Shkëndija pohoi se dëshiron një fëmijë “hallall” dhe një tjetër që të lutet për të.

LEXO EDHE:

Back to top button