Taseva: Një student mund të përpilojë padi penale për planin e ndërtimit në qendër të Shkupit

Një student nga Fakulteti Juridik në formë të ushtrimeve mundet të përpilojë padi penale për rastin e planit për të ndërtuar tek parkingu përball Holiday Inn, tha në paraqitjen e saj të sotme në Alsat, Slagjana Taseva, krzetare e “Transparencës Internacionale – Maqedoni”.

- Advertisements -

“Një student nga Fakulteti Juridik, nga ajo për të cilën po flasim, mund të përpilojë padi penale për këtë rast. Sepse në pjesën më të madhe dokumentet për të cilat po flasim janë dokumente publike dhe ai jo vetëm që do ta shkruajë atë, por edhe do ta dokumentojë me prova. Është e qartë se ky është rast që hyn në grupin e rasteve penale-juridike për të cilat Prokuroria duhet të fillojë procedurë për të hetuar ligjshmërinë dhe përgjegjësinë, natyrisht, sepse këtu ka shumë paligjshmëri”, tha Taseva.

LEXO EDHE:

Back to top button