Taseva për rastin Rashkovski: Përveç hetimit penal nevojitet edhe hetim financiar

Paralelisht me hetimin penal, Prokuroria duhet të hapë edhe hetim financiar për rastin Rashkovski, tha në emisionin “360 Gradë” në Alsat, Slagjana Taseva, kryetare e Transparencë Internacional Maqedoni dhe ish kryetare e Komisionit për parandalimin e korrupsionit. Taseva shtoi se është e nevojshme të shihet se ku kanë përfunduar paratë nga blerja e softuerit për shkelje në trafik.

- Advertisements -

“Ajo që Prokuroria mund të bëjë tani, përkrah kontrollit të bërë nga Komisioni për parandalimin e korrupsionit, duhet paralelisht me hetimin penal të hapin edhe hetim financiar. Të shohin ku kanë përfunduar paratë nga ky tender. Çfarë ka ndodhur? Ekziston një strategji e tërë për hetimet financiare”, tha Taseva.

LEXO EDHE:

Back to top button