Transporti publik nesër në Shkup, sipas itinerarit të së dielës

Transporti publik nesër në Shkup, sipas itinerarit të së dielës

Transporti publik në Shkup nesër do të funksionojë sipas itinerarit të dielës, ndërsa teleferiku nuk do të punojë, njoftuan sot nga Sektori për Marrëdhënie me Publikun pranë NTP Shkup.

Kujdestare nga ora 7 deri në orën 14 do të jenë biletaritë në Qendrën e Transportit dhe ajo në Gjorçe Petrov.

LEXO EDHE:

Back to top button