Tre maji, ditë jopune për të gjithë qytetarët

Dita e premte, para Pashkëve, respektivisht 30 prilli është ditë jo pune për qytetarët e fesë ortodokse në Republikën e Maqedonisë së Veriut, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Dita jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut është e hëna, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks.

- Advertisements -

 

LEXO EDHE:

Back to top button