Vajza e këngëtarit, Zdravko Çoliç, Una ka vjedhur nga kasaforta e të atit rreth 20 mijë euro, arsyeja do të ju habisë!

Vajza e këngëtarit me origjinë nga Bosnja dhe Hercegovina, Zdravko Çoliç, Una ka vjedhur nga kasaforta e të atit rreth 20 mijë euro për t’i blerë një makinë të dashurit të saj. Kur këngëtari ka parë se mungonte shuma ka njoftuar policinë por vajza është frikësuar dhe ka pranuar gjithçka.

Kjo ngjarje ka ndodhur në shtëpinë e këngëtarit pak muaj më parë. Sipas mediave serbe, sapo vajza ka marrë paratë ka shkuar për të parë disa modele makinash. Por shitësit kanë dyshuar te të rinjtë dhe nuk i kanë lejuar që të blejnë asnjë gjë.

LEXO EDHE:

Back to top button