Vazhdoi gjykimi për aksidentin në Llaskarcë, dëshmuan ekspertët që përgatitën superekspertizën

Vazhdoi gjykimi për aksidentin në Llaskarcë, dëshmuan ekspertët që përgatitën superekspertizën

Me marrjen në pyetje të ekspertit Ljupço Postolov, pjesë e ekipit që përgatit superekspertizën e komunikacionit, në Gjykatën Themelore Penale – Shkup, sot ka vazhduar gjykimi për aksidentin e autobusit në afërsi të Llaskarcës, ku humbën jetën 16 persona dhe rreth 30 u lënduan.

Në ekipin e ekspertëve që përgatitën superekspertizën e komunikacionit, përveç Postolovit, janë edhe ekspertët Jakup Mamuti dhe Nevzat Zeqiri. Ekzaminimi i superekspertëve të trafikut filloi në maj të këtij viti.

Postolov sot sërish do të merret në pyetje nga avokati Ljupço Micevski, mbrojtës i të akuzuarit të gjashtë – shoferit të autobusit.

LEXO EDHE:

Back to top button