10 fakte nga “Home Alone” që do t’ju zhgënjejnë

Vjen koha e vitit kur tradita thotë se filmi kult “Home Alone” duhet parë pa pushim. Kjo video liston 10 fakte që do t’ju hanë pak mendjen për filmin tuaj të preferuar të fëmijërisë.

Fakti i parë është shumë i thjeshtë. Pas plagëve të para, dy keqbërësit duhet të kishin pësuar një traumë të rëndë nga e cila ose nuk do të kishin mundur të vazhdonin vjedhjen, ose do të kishin vdekur.

Ju mund të trishtoheni nga fakti që komediani legjendar Chris Farley donte të merrte pjesë në film, por nuk e kaloi audicionin. Megjithatë, Farley nuk ishte aq i famshëm në atë kohë, sepse ai interpretoi vetëm në teatër dhe më vonë u bë i famshëm fillimisht me “Saturday Night Live” dhe më pas me disa komedi legjendare.

LEXO EDHE:

Back to top button