A e dini se në cilat vende femrat kanë gjoksin më të madh?

Sipas të dhënave të fundit nga World Population Review, femrat amerikane kanë gjoksin më të madh, të ndjekura nga femrat nga Venezuela, Kolumbia dhe Suedia.

Për herë të dytë është kryer një studim me temën se cilat femra kanë gjoksin më të madh dhe cilat gjoksin më të vogël në botë. Studimi i parë u krye në vitin 2016 dhe rezultatet u publikuan në “The Journal of Female Health Sciences”.

Studimi i fundit përfshiu 400,000 gra nga 108 vende të botës, dhe hulumtimi u krijua për qëllimet e agjencive të marketingut në fushën e industrive të modës.

Rezultatet zbuluan se femrat amerikane kanë gjoksin më të madh, mesatarisht të dyja peshojnë 5.7 kg, ndërsa femrat nga Zvicra kanë gjoksin më të vogël në botë.

LEXO EDHE:

Back to top button