Çfarë po ndodh me Adele? – këngëtarja anuloi të gjitha koncertet

Çfarë po ndodh me Adele? – këngëtarja anuloi të gjitha koncertet

Këngëtarja britanike Adele (35) njoftoi se po shtyn dhjetë koncertet e ardhshme të projektit të saj në Las Vegas për shkak se ka probleme shëndetësore.

Fatkeqësisht, më duhet të qetësohem dhe të pushoj nga koncertet e mia në Vegas”, ka shkruar ajo në profilin e saj në Instagram.

“Kam qenë i sëmurë para dhe gjatë gjithë pushimit. “Nuk pata mundësi të shërohem para se të vazhdonin koncertet dhe tani jam sërish i sëmurë, gjë që fatkeqësisht më prek zërin”, ka shpjeguar këngëtarja.

Mjeku i saj i sugjeroi që të anulonte koncertet për të shpëtuar kordat e saj vokale.

Adele filloi serinë e saj të koncerteve Weekends me Adele më 18 nëntor 2022 dhe ishte planifikuar të përfundonte më 15 qershor të këtij viti.

LEXO EDHE:

Back to top button