Dihej që ky duhej të jetë zëri më i bukur për Dojna Memën

Dojna Mema i jep makinës me shumë qejf kur në sfond e shoqërojnë këngët e të dashurit të saj Vlashent Satës. Kjo është kuptuar qartë nga një video që prezantuesja ka publikuar ku duket shumë e lumtur teksa këndon mbi këngën e Vlashentit. “Zëri më i bukur në botë”, ka shkruar ajo.

- Advertisment -

Nuk kemi thënë kot që Dojna është me fat. Përveçse ka të dashurin këngëtar dhe shumë romantik, kush nuk do të donte të kishte mundësinë të dëgjonte zërin e personit të zemrës teksa e shoqëron në makinë. Dy të rinjtë janë në kulmin e dashurisë për njëri-tjetrin dhe kjo nuk ka nevojë për shumë prova, mjafton të hedhësh sytë në story-t e publikuara në porfilet e gjithësecilit.

LEXO EDHE:

Back to top button