Gjalpi i verdhë – ngjyra e re hit për sezonin e ardhshëm

Nga moria e nuancave që mbretëruan dhe do të mbretërojnë nga stina në stinë, erdhi më pas një ngjyrë interesante - e verdha e gjalpit.

Delikate, e butë dhe sikur të krijuar për ditët kur duam rrezet e diellit më afër nesh.

Kjo është arsyeja pse supozohet se kjo nuancë do të jetë një hit për pranverë. U jep rrobave freski, lojëra të këndshme dhe pak hijeshi fëminore.

Është krijuar për një stil të relaksuar, të rastësishëm kur duam të shpëtojmë nga konvencionalja. Na lejon ta kombinojmë me ngjyra të ndryshme, nga tonalitetet e ngjashme deri tek ato krejtësisht të kundërta.

Pak dozë frymëzimi në ngjyrë të verdhë më poshtë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEXO EDHE:

Back to top button