Kostovski: Policia në shërbim të interesave partiake

Deputëti nga radhët e VMRO-DPMNE-së Darko Kosotovski në “Programi 200”, vlerëson se dikush duhet të mbaj përgjegjësi, duke aluduar në MPB-në. Ai me këtë rast tha se policia punon për interesa partiake dhe jo për ato shtetërore.
“Unë e vlerësoj momentin e prezumimit të pafajësisë dhe nuk dua të komentoj vendimet e gjykatës. Por policia duhet të jetë e kujdesshme. Megjithatë jam i bindur se policia nuk punon për shtetin por për interesa partiake”, tha Kostovski.

LEXO EDHE:

Back to top button