Lloga nënshkruan kërkesën për ekstradimin e Sheval Muaremit

Lloga nënshkruan kërkesën për ekstradimin e Sheval Muaremit

Ministri i Drejtësisë Krenar Lloga ka nënshkruar kërkesat për ekstradim të Sheval Muaremit dhe Muhamed Çajanit, njoftojnë nga Ministria e Drejtësisë. Kërkesat, siç theksojnë nga atje, pasi të përkthehen do t’i përcillen Ministrisë së Punëve të Jashtme për procesuim të mëtejshëm deri te Emiratet e Bashkuara Arabe.

MPB kohë më parë dorëzoi flet-arrest ndërkombëtar për Sheval Muaremin.

Flet-arrest ndërkombëtare është paraqitur edhe për shtatë persona tjerë, në mesin e të cilit është edhe Çajani.

LEXO EDHE:

Back to top button