Mark Kepi: Amerikanët të frikësuar për rrëmuja të mundshme pas shpalljes së rezultateve

Marko Kepi, President i Republikanëve të Nju Jorkut në një lidhje direkte me emisionin “Programi 200” nga Nju Jorku tha se votimet e parakohshme në SHBA kanë krijuar një atmosferë të rënduar në Amerikë ku shumë biznese janë frikësuar për rrëmuja të mundshme, biles kanë mbyllur dyert dhe dritaret me kombesata nga frika e rrëmujave. Ai  tha se është hera e parë që në SHBA përballet me një situatë të tillë.

- Advertisment -

Javën që shkoj kemi filluar votimet e parakohshme dhe shumë njerëz ka pasur në radhë për të votuar, ka pasur frikë, bizneset kanë mbyllu dyqanet me kombesata nga frika se kur të shpallet fituesi do të ketë përplasje. Atmosfera është shumë e renduar si jo më parë- tha Kepi.

LEXO EDHE:

Back to top button