MPB: Sanksionohen 36 motoçiklistë

Ministria e Brendshme edhe gjatë ditës së djeshme (02.05.2021) vazhdoi me kontrollet në fushën e trafikut, me këtë rrastë vetëm në territorin e Shkupit janë sanksionuar 61 vozitës, prej tyre: shtatë për tejkalim të shpejtësisë, 10 për automjete me defekt teknik dhe të paregjistruara dhe 36 sanksione për shkelje të kryera nga motoçiklistët.

- Advertisements -

Nga MPB-ja njoftojnë se kontrollet e trafikut vazhdojnë në ditët në vijim.

LEXO EDHE:

Back to top button