Petrushevski për aferën e “pasaportave”: Do të publikojmë çdo provë që na dorëzojnë “informatorët”

Deputeti nga opozita VMRO-DPMNE, Brane Petrushevski, në emisionin e sotëm “200” në Alsat tha se nëse partia e tij nuk do e nxirrte në dritë aferën me lëshimin e pasaportave me identitet të huaj, është e pasigurt edhe se pasaporta të tilla do të ishin lëshuar nga Ministria e Brendshme. Siç tha ai, VMRO-DPMNE do të njoftojë gjithçka që do t’i paraqitet partisë nga “informatorët”.

- Advertisements -

Kemi ligj për informatorët të cilët, nëse e shohin se institucionet nuk funksionojnë, respektivisht bëjnë krim, atë mund ta zbulojnë për publikun, ata e kanë paraqitur te ne dhe ne e kemi publikuar në publik.” Edhe në periudhën e ardhshme, gjithçka që do të vijë si provë shtesë do ta publikojmë,” tha Petrushevski.

Ai shtoi se njeriu i parë në Ministrinë e Brendshme, Oliver Spasovski, duhet të japë dorëheqje, pavarësisht nëse do t’i pranohet, në mënyrë që të mundësojë hetim cilësor dhe të hollësishëm në ministrinë që ai e drejton.

LEXO EDHE:

Back to top button